Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

indianen liefhebbers gezocht

  • robin

    hoi ik ben robin 34 jaar en gek van indianen, ik ken weinig mensen met de zelfde hobby dus dacht laat ik het hier eens proberen.lijkt het je leuk om contact te hebben let me know

    gr robin

  • John Groeneveld

    Hallo Robin, gezien het fors aantal e-mailadressen in mijn adressenbestand ( rond 1350 “Indianenliefhebbers” ), waarbij ik jouw e-mailadres ook ben tegengekomen, wilde ik een inventarisatie uitvoeren.

    Hierbij een vriendelijke vraag: Wil je nog op de hoogte gehouden worden van nieuw gemaakte schilden + informatie, welke ik op mijn website http://www.plainsindians.nl publiceer ?

    Zoja, stuur mij a.u.b. een bevestigend berichtje via e-mailadres: j.groeneveld28@upcmail.nl.

    Mocht je de berichtjes als vervelend ervaren, graag een melding via het bovenstaand e-mailadres, dan verwijder ik je onmiddelijk uit mijn adressenbestand.

    Bijvoorbaat dank en nog een fijne avond,

    John Groeneveld

    http://www.plainsindians.nl

  • Angelo Habets

    Beste liefhebbers

    Bij deze wil ik mijn spullen te koop zetten van beelden tot muurhangers te koop intressen of info Mail gerust eens

    angelo-habets@hotmail.com

    met Vriendelijke groet Angelo Habets

  • bianca

    hoi robin heb je al mensen gevonden die ook de zelfde intreses hebben ik vind het heelijk heb veel spullen thuis van ze en we hebben ook husky s thuis nou mischien hoor ik nog wat terug gr bianca